Thorvaldsensvej 27 – Frederiksberg

Jørgensen & sønner as har for EF Thorvaldsensvej 27 på Frederiksberg etableret nye stålaltaner mod gården. altanerne fremstår i varmgalvaniseret stål. For at opnå en helhed i gården lød opgaven på, at altanerne skulle være magen til naboejendommens altaner. Naboaltanerne er ligeledes udført af Jørgensen & sønner as. Alle altaner er med gulve i hårdttræsbrædder. Afløb fra altanerne sker via udspyer i siden på altanerne.

Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern for at usynliggøre montagestederne. Altandørene er udført som dobbeltdøre med fast sideparti således, at man har mulighed for at åbne 2/3 af dørpartiet og samtidig bevare det faste glas, som giver ekstra lysindfald.

I taglejlighederne blev der etableret nye kviste som adgang for de nye altaner, og altanerne i tagetagen blev trukket tilbage bag tagfod/tagrender.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.