Snorreshus – København S.

Jørgensen & sønner as har for EF Snorreshus, over 3 etaper, udført nye betonaltaner mod gaden på ejendommen som strækker sig over 3 gader. Opgaven lød i sin enkelthed på, at de nye altaner skulle være identiske med de eksisterende gamle betonaltaner, som havde siddet på ejendommen, siden denne blev bygget.

Altanerne er udført som en betonaltan med støbt altanbund, og rækværker i varmgalvaniseret stål som efterfølgende er sprøjtemalet på malerværksted. Altanerne har fald, så disse afvander ud over forkanterne. De nye altandørspartier er ligeledes udført med synlige hjørnebånd for på den måde at ligne de oprindelige vinduer i ejendommen.
Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.

Altandørene er udført som cafédøre, således at man har mulighed for at åbne hele altandørspartiet op og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.