Oehlenschlægersgade 16 – København V.

Jørgensen & sønner as har for AB Oehlenschlægersgade 16 på Vesterbro etableret 16 stk. nye stålaltaner mod gården, som fremstår i varmgalvaniseret stål. Alle altaner med gulve i hårdttræsbrædder og håndlister ligeledes i hårdttræ. Afløb fra altanerne sker via udspyer som sidder foran i den ene side på altanen.

Altanerne på 5. sal i tagetagen er intrigeret i taget, og de eksisterende kviste er ombygget som adgang til altanerne. Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern for at usynliggøre montagestederne, dog er de øverste altaner fastgjort med licener.

På altanerne i stueetagen er der som ekstra etableret en trappe, der danner adgang ned til haven. Altandørene er udført som cafédøre således, at man har mulighed for at åbne hele altandørspartiet op og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.
Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.