Nansensgade 8-18 – Kbh. K.

Jørgensen & sønner as har for AB Nansensborg i København K etableret 24 stk. nye stålaltaner mod gården på hhv. forhus og baghus. Altanerne fremstår i varmgalvaniseret stål. Alle altaner er med gulve i hårdttræsbrædder og ligeledes håndlister i hårdttræ. Afløb fra altaner sker via udspyr.

Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern for at usynliggøre montagestederne. Altandørene er udført som foldedøre således, at man har mulighed for at skyde dørrammerne til siden og dermed åbne hele altandørspartiet op og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.

Da alle lejlighederne er meget små 30-40m², var der ingen muligheder for at montere radiatorerne andre steder end ved de nye altandøre. Der blev således specieludviklet en radiator, som samtidig kunne virke som et trin. Vi hævede placeringen af altanerne, og etablerede et trin mere i niveau med altangulvet, og som samtidig kunne fungere som en bænk, man kunne sidde på.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.