Isafjordsgade – København S.

Jørgensen & sønner as har for AB Halfdan udført nye betonaltaner mod gaden på ejendommen. Opgaven lød i sin enkelthed på, at de nye altaner skulle være identiske med de eksisterende gamle betonaltaner, som havde siddet på ejendommen, siden denne blev bygget.

Altanerne er udført som en betonaltan med støbt altanbund og rækværker i varmgalvaniseret stål, som efterfølgende er malet. Altanerne har fald, så disse afvander ud over forkanter. De nye altandørspartier er udført som dobbeltdøre og opdelt som de eksisterende gamle dannebrogsvinduer for på den måde at ligne de oprindelige vinduer i ejendommen.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.

Altandørene er udført som dobbeltdøre, således at man har mulighed for at åbne hele altandørspartiet op og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.