Frejasgade 15 og Thorsgade 76 – København N.

Jørgensen & sønner as har for EF Frejasgade 15/Thorsgade 76 etableret nye stålaltaner, som fremstår i varmgalvaniseret stål der efterfølgende er sprøjtemalet på malerværksted i en sort farve. Alle altaner med gulve i hårdttræsbrædder, og afvanding fra altaner over forkant. Altanerne er monteret med indbliksskærme mod naboejendomme, og alle monteret med håndlister i hårdttræ. Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern, for at usynliggøre montagestederne, som efterfølgende indstøbning er pudset og malet i facadens farve. Ved tagetagen er den ene kvist ombygget og et andet sted er en helt ny kvist etableret, begge som adgang på altanerne i tagetagen.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.

Altandørene er udført som 2-fags dobbeltdøre således at man har mulighed for at åbne hele altandørspartiet op, og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.