Frederiksvej 12-14 – Frederiksberg

Jørgensen & sønner as har for AB Frederiksvej 12-14 på Frederiksberg etableret nye stålaltaner mod gaden. Altanerne er udført i varmgalvaniseret stål og efterfølgende sprøjtemalet i en sort farve på malerværksted. Alle altaner er med gulve i fiberbeton og håndlister i hårdttræ. Afløb fra altanerne sker over forkanter. Rækværkerne er alle udført som en klassisk ”gammel” altan for at integrere altanen mest muligt med husets arkitektur.

Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern for at usynliggøre montagestederne. Som en detalje har man rundt om indstøbningsstederne anvendt de eksisterende sten fra bebyggelsen, som er indmuret i forbandt med facaden, for så optimalt som muligt at skjule montagestederne.

Altandørene er udført som 2-fags dobbeltdøre eller som 3-fags døre bestående af en dobbeltdør med fast sideparti.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.