Dybbølsgade 14 / Sommerstedgade 29 – Kbh. V.

Jørgensen & sønner as har for AB Sommerdyb på Vesterbro etableret nye stålaltaner mod gaden, som er udført i varmgalvaniseret stål, som efterfølgende er sprøjtemalet på malerværksted i en sort og en grå farve.

Alle altaner er med gulve i hårdttræsbrædder og håndlister ligeledes i hårdttræ. Afløb fra altanerne er tilsluttet det eksisterende afvandingssystem i ejendommen, og der er etableret nye nedløb samt nye tagbrønde i terræn. Altanerne på 1. salen er udført som spanske altaner.

Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern for at usynliggøre montagestederne. Altandørene er udført som cafédøre således, at man har mulighed for at åbne hele altandørspartiet op og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.