AB Gunløg – København S.

Jørgensen & sønner as har for AB Gunløg på Bryggen etableret 37 stk. nye stålaltaner, som fremstår i varmgalvaniseret stål mod gården og varmgalvaniseret stål som efterfølgende er sprøjtemalet på malerværksted i en sort farve, mod gaden.

Alle altaner med gulve i hårdttræsbrædder og håndlister ligeledes i hårdttræ. Afløb fra altaner, sker over forkanter. Altaner på 5. i tagetagen er intrigeret i taget og den eksisterende kvist er ombygget som adgang til altanen.

Altanerne er alle monteret med specielt udviklede indstiksjern, for at usynliggøre montagestederne. Som en detalje har man rundt om indstøbningsstederne anvendt de eksisterende sten fra bebyggelsen, som er indmuret i forbandt med facaden, for så optimalt, som muligt at skjule montagestederne.

Altandørene er udført som cafédøre således at man har mulighed for at åbne hele altandørspartiet op, og få en sammenhæng mellem lejlighed og altan.

Altanerne er materialemæssigt produceret med henblik på så minimal vedligeholdelse som muligt.